SON DAKİKA
Hava Durumu

'Teksas Grubu'ndan olaylara ilişkin açıklama

Bursaspor'un Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, Spor Toto Süper Lig'in 21. Haftasında deplasmanda oynanan ve Bursaspor'un TM Akhisarspor'a 1-0 yenildiği maçın ardından ilçede yaşanan olayların, yeşil-beyazlı taraftarların üzerine yıkılmak istendiğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Teksas Grubu'ndan olaylara ilişkin açıklama

Bursaspor'un Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Akhisar'da oynanan Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından ilçede yaşanan olaylarla ilgili, medyada Bursaspor taraftarları hakkında asılsız haberler yayımlandığını ileri sürdü.

Yorum yapmadan önce olayların nasıl çıktığının incelenmesi gerektiğini belirten Güzelsöz, ''Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; ülke olarak en hassas dönemden geçtiğimiz bu günlerde bizler bunun bilinciyle hareket ederken maalesef Akhisarlı taraftarlar 90 dakika boyunca takımımıza ve taraftarımıza küfürler yağdırdı.'' diye konuştu.

Güzelsöz, Bursasporlu taraftarların maç boyunca sadece takımlarını desteklediklerini vurgulayarak şöyle devam etti:

''Maç bitti ve sahadan yenik ayrıldık. Bursaspor taraftarlarını taşıyan araçlar maalesef ilçenin en işlek caddesinden geçirildi ve gerekli önlemler de alınmadı. Sonrasında Akhisarlı taraftarların araçlarımızı taşlamalarıyla birlikte maalesef istemediğimiz olaylar çıktı. Olayları çıkaran Bursaspor taraftarı değil, Bursaspor taraftarının araçlarını taşlayan Akhisar taraftarıdır. Görevini yapmayanlar bu konuda suçludur.'' 

Maçın ardından Bursaspor taraftarı için ''futbol teröristi'', ''holigan'' gibi yorumlarda bulunulduğuna işaret eden Güzelsöz, şunları kaydetti:

''Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından ilçede yaşanan olaylar Bursaspor taraftarının üzerine yıkılmak isteniyor. Bursaspor taraftarı terörist değildir. Hatay sınırına gidip Mehmetçik'e moral veren, sahasındaki maçlarda kimsenin yapamadığı koreografilerle devletine, milletine sevgisini gösteren Bursaspor taraftarının terörist gibi gösterilmesini kabul etmiyoruz. Özellikle bu tür yorum yapanları olayların görüntülerini izlemeye davet ediyoruz. Akhisarspor ve taraftarı ile bizim ne işimiz olabilir? Bursaspor taraftarı vatanını, milletini sever, vatanı ve milleti için seve seve canını verir. Bunun da böyle bilinmesini istiyoruz.''

Güzelsöz, Bursaspor taraftarlarının ligdeki birçok takım taraftarıyla ilişkilerinin iyi olduğuna da değinerek, olaylarla ilgili kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.