SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatlıses ve Avşar'ın Ayvalık buluşması

Oyuncusu ve sunucu Hülya Avşar ile türkücü İbrahim Tatlıses, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde buluşarak deniz manzaralı restaurantta beraber yemek yedi. Avşar'ın daveti üzerine Ayvalık'a gelen Tatlıses, anıları yad ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tatlıses ve Avşar'ın Ayvalık buluşması

Ayvalık ilçe sahilindeki bir lokantada Hülya Avşar ile deniz ürünleri ağırlıklı yemek yiyen ve sohbet eden İbrahim Tatlıses, sağlığının son derece iyi olduğunu belirterek, "Süperim çok şükür." dedi.

Avşar'ın daveti üzerine Ayvalık'a geldiğini ifade eden Tatlıses, "Bugün burada Hülya hanım ile eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz." ifadesini kullandı.

Yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'i eskisi gibi sağlıklı ve enerjik görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avşar ise, "Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. İbrahim bey bizi onurlandırdı. İbrahim bey bizim her zaman başımızın tacıdır." diye konuştu.

Avşar, İbrahim Tatlıses'in "Eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz" ifadesiyle ilgili "Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.