SON DAKİKA
Hava Durumu

Tarihi hamamdaki faciada ölü sayısı 2'ye çıktı

Bursa'nın Kestel ilçesindeki bir hamamda karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırılan doktor Osman Onay yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tarihi hamamdaki faciada ölü sayısı 2'ye çıktı

Bursa'nın Kestel ilçesindeki bir hamamda karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren doktor Osman Onay hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kestel ilçesindeki Vanimehmet Mahallesi'nde faaliyet gösteren hamamda dün meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesinde fenalaşarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde kaldırılan doktor Osman Onay, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Olayın ardından dün gözaltına alınan hamamın sahibi Osman Doğan'ın ardından tedavisi tamamlanan oğlu Ahmet Furkan Doğan da gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Doğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Ahmet Furkan Doğan ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

Vanimehmet Mahallesi'nde faaliyet gösteren hamama giden Habip Doğan, Osman Onay, Harun Atalay ve hamam işletmecisinin oğlu Ahmet Furkan Doğan, odun ve kömür yakılarak suyu ısıtılan hamama dolan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenmişti.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldıran 4 kişiden Habip Doğan yaşamını yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.