SON DAKİKA
Hava Durumu

Takside unutulan 46 bin lirayı sahibine teslim etti

Bursa'da yurt dışında yaşayan çocuklarına göndermek için bankadan çektiği 46 bin 730 lirayı takside unutan kişiye, parası duyarlı taksi şoförü tarafından ulaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Takside unutulan 46 bin lirayı sahibine teslim etti

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi, Heykel semtinden taksiye binen 70 yaşındaki kadın, Yıldırım ilçesindeki evine gitti.

Taksiden inen kadın, yanındaki alışveriş poşetlerini alırken içinde yurt dışında yaşayan çocuklarına göndermek için bankadan çektiği 46 bin 730 liranın bulunduğu poşeti unuttu.

İçinde para olan poşeti bulan şoför Fahrettin Akşar (55), durumu duraktaki arkadaşlarına ve emniyet ekiplerine bildirdi.

Poşeti kimin düşürmüş olabileceğini tahmin eden Akşar'ın çabaları ve emniyet ekiplerinin de desteğiyle kadına ulaşıldı. Torunuyla taksi durağına gelen kadına dekontunun kontrol edilmesinin ardından parası teslim edildi.

Takside bir poşetin unutulduğunu fark eder etmez polise haber verdiğini anlatan Akşar, "Polis nezaretinde parayı teyzemize teslim ettik. Parayı çocuklarına göndereceği söyledi. Çok teşekkür etti." dedi.

Akşar'a duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu da "Meslektaşımız Fahrettin Akşar, bu hassasiyetiyle taksicilik mesleğine yakışır bir harekette bulundu." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.