SON DAKİKA
Hava Durumu

Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 7 kulübü çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk etti. 7 kulüp arasında Bursaspor da bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, ligin ilk haftasında oynanan maçların ardından Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Bursaspor, Akhisarspor ve Göztepe'nin çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor maçında Göztepeli futbolculardan Andre Castro'nun kural dışı hareketi, kaleci Beto'nun ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

Hukuk müşavirliğinin, Antalyaspor'da forma giyen Charles'i de Kayserispor maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye gönderdiği belirtildi.

Açıklamada, Spor Toto 1. Lig'den ise Adana Demirspor'un saha olayları ve merdivenlerin boş bırakılmaması nedenleriyle PFDK'ye sevk edildiği bildirildi.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü Antrenörü Hasan Şaş'ın lig öncesi TFF Süper Kupa'daki Akhisarspor maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.