SON DAKİKA
Hava Durumu

Şükrü Erdem İYİ Parti Mustafakemalpaşa adayı

İYİ Parti, CHP ile yaptığı ittifak sonucu Bursa'da 6 ilçede göstereceği adayların isimlerini açıkladı. İYİ Parti Mustafakemalpaşa'da eski Devlet Bakanlarından Şükrü Erdem'i aday gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2019 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2019 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şükrü Erdem İYİ Parti Mustafakemalpaşa adayı

İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde il, ilçe ve belde belediye başkan adayından oluşan 112 isim daha belirlendi.

Açıklamada, 1 büyükşehir, 3 il, 82 ilçe ve 26 belde belediye başkan adayının ismine yer verildi.

İYİ Parti, CHP ile yaptığı ittifak doğrultusunda Bursa'da 6 ilçede aday isimlerini belirledi. İYİ Parti, Orhangazi'de İsmail Yılmaz, Orhaneli'de İsmail Asa, İnegöl'de Hakan Özdemir, Büyükorhan'da Kamil Mehmet Acaroğlu, Yenişehir'de Ercan Özel, Mustafakemalpaşa'da Şükrü Erdem'i aday gösterdi.

Ayrıca İYİ Parti, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Hayati Tekin'i, Adıyaman'a Abdülkadir Kırmızı'yı, Kütahya'ya Aynur Sezer'i ve Yozgat'a Metin Özışık'ı aday gösterdi.

Şükrü Erdem

1959 yılında Mustafakemalpaşa'da doğan Şükrü Erdem, 1991 Milletvekili Seçimleri'nde Parlamentoya girdi. O dönem en genç milletvekillerinden biri olan Erdem, Tansu Çiller'in başbakanlığında kurulan 50. Hükümet'te 1993-1995 yılları arasında Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yaptı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.