SON DAKİKA
Hava Durumu

Şoförler Odası'nda Topçu 4. kez başkan

Üç adayın yarıştığı Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hasan Topçu güven tazeledi. 

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şoförler Odası'nda Topçu 4. kez başkan

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesindeki odalarda seçimler devam ederken, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 25. Olağan Genel Kurulunda Hasan Topçu güven tazeleyerek 4. kez başkan seçildi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve Hasan Topçu'nun yanı sıra Ertuğrul Tan ile Ahmet Çakır'ın yarıştıkları ve bin 142 oyun kullanıldığıGenel Kurulda, Hasan Topçu 587 oy, Ahmet Çakır 382 oy, Ertuğrul Tan da 156 oy aldılar.

BESOB Başkan Yardımcısı Yaşar Kayahan'ın divan başkanlığında gerçekleşen Genel Kurulda konuşan Hasan Topçu, "Sürekli olarak üyelerimizin faydası için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Yasal yoldan esnafımızın hakkını koruyoruz" dedi.

Zaman zaman karşılıklı sözlü sataşmaların da yaşandığı Genel Kurulda Ertuğrul Tan, "Şoför esnafı sıkıntı içindedir" derken, Ahmet Çakır da "Şoför esnafının kaderi yanlızlık olmamalıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Hasan Topçu (Başkan), Turgay Kıvılcım, Ali Akça, İsmail Korku, Zekeriya Sönmez, Muharrem Yılmaz, Tuncay Yaman, Kemal Mutlu, Mehmet Şeker

Denetim Kurulu üyeliklerine de Mustafa Polat, Hasan Yılmaz, İsmail Çolpan seçildiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.