SON DAKİKA
Hava Durumu

'Smart Label' ödülü Evinoks'un

İtalya'da bu yıl 40. kez gerçekleştirilen HOST 2017 Uluslararası Hospilitality fuarında "Smart Label" ödülünü Evinoks kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Smart Label' ödülü Evinoks'un

İtalya'daki fuara katılan, dünyadan seçilmiş tasarım ve teknolojisi inovatif ürünlerin sergilendiği özel tasarım holünde en önde sergilenen ürünü ile Evinoks, bu ödülü ilk kez alan Türk endüstriyel mutfak firması oldu.

Evinoks; kurulduğu 1982 yılından günümüze açık büfe, servis hatları, pastaneler ve banket, servis ekipmanları gibi birçok ürün grubunda  ulusal ve uluslararası birçok firmanın proje ortağı ve ürün sağlayıcısı oldu. Evinoks, 2017 yılı itibari ile yürütmüş olduğu projeleri ve ürettiği ürünleri ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından "Ar Ge Merkezi" ünvanını aldı.

Mevcut patent sayılarını arttırarak sektöründe öncü olmayı hedeflediklerini belirten Evinoks Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun İrfan, "Hem Ar Ge Merkezi olmamız hem de aldığımız Smart Label ödülü 2018 hedeflerimizi daha da yukarılara çekti." dedi

2000 yılından itibaren Tasarım ve Ar-Ge faaliyetlerini hızlandırarak 2009 yılında  TÜBİTAK 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı kapsamında desteklenen Vital Buffet adındaki modüler açık büfe sistemi projesi için çalışan Evinoks, bu ürün grubunda uluslararası gıda sunum standartlarının gerekliliklerini sağlayacak servis sunum sıcaklıklarında servis yapılabilmesi sağladı. Bu sayede hem kahvaltı hem de öğle yemeği gibi tüm öğünlere ve tüm mekanlara uygun çözümler sağlandı. Bu ürün grubunun ilgili tasarım süreçlerinin tamamlanması ve üretimi sırasında, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı'ndan faydalanılması kararlaştırıldı ve seri üretim altyapısının kurulması bu programla desteklendi.

Ürünün  tasarımsal ve modülerliğinin esas alındığı  fonksiyon çeşitliliği ve yeterliliği uluslararası anlamda katıldığı yarışmalarda aldığı ödüller ile de tescillendi.

İlk olarak, "Design Turkey" yarışmasında konsept ürün grubunda, 2013 yılında İtalya'da  "A Design" tasarım ödülünü, bu yıl ise 40. kez gerçekleştirilen "Host 2017 Uluslararası Hospilitality Fuarı'nda "Smart Label" ödülünü kazandı. Evinoks; Bu ödülü  ilk defa alan Türk endüstriyel mutfak firması oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.