SON DAKİKA
Hava Durumu

Siyanürle toplu bir intihar daha mı?

İstanbul Fatih'te 4 kardeşin siyanürle hayatlarına son vermesinin şoku sürerken bir toplu ölüm haberi de Antalya'dan geldi. Antalya'da 8 katlı bir apartmanın en üst katında oturan 4 kişilik aile ölü bulundu. El ele tutuşan baba ve çocuklarının cesedi evin salonunda, annenin cesedi ise banyoda bulundu. Evdeki kokudan etkilenen 3 polis memuru ve 3 sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Siyanürle toplu bir intihar daha mı?

İstanbul'da 4 kardeşin siyanürle intiharının şoku sürerken, Antalya'da da aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi evlerinde ölü bulundu. Evdeki kokudan etkilenen 3 polis memuru ve 3 sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı. Ölümlerin siyanürle intihar olduğundan şüphe ediliyor.

Alınan bilgiye göre, Antalya'nın Konyaaltı Siteler Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde yaşayan aileden haber alamayan yakınları, polisten yardım istedi. Eve giden polis ekipleri, 2'si çocuk, 4 kişinin cesedini buldu. Cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi.

Evdeki kimyasal kokudan etkilenen 3 polis memuru ile 3 sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine 8 katlı apartman tahliye edilirken olay yerine Afyonkarahisar'dan KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler) ekibi çağrıldı. Sokak trafiğe ve yaya geçidine kapatıldı

Dört kişilik aileden baba Selim Şimşek'in bir süredir işsiz olduğu ve yaşadığı sıkıntıları anlatan bir not bıraktığı belirlendi. El ele tutuşan baba ve çocuklarının cesedi evin salonunda, annenin cesedi ise banyoda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.