SON DAKİKA
Hava Durumu

SİVİLAY'dan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür

Bursa Sivil Toplum Derneği (SİVİLAY), kente katkı koyan kişi, kurum ve kuruluşlara verdiği Kente Katkı Ödülleri için bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle farklı bir karar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
SİVİLAY'dan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür

Bursa Sivil Toplum Derneği (SİVİLAY) Başkanı Okan Aras yaptığı açıklamada örgütlenmeleri içerisinde de yer alan sağlık çalışanlarının bu süreçte hayatları pahasına özverili çalışmaları nedeniyle çok daha büyük ödülleri hak ettiklerine inandıklarına dikkat çekerek teşekkür ederken, herkesi 'maske-mesafe-temizlik' kuralına uyarak destek vermeye çağırdı.

SİVİLAY Başkanı Okan Aras'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Bursa Sivil Toplum Derneği (SİVİLAY) her dönem olumlu bakış açısı ile analizler yapan ve beraberinde çözüm önerilerini getiren bir sivil toplum kuruluşu olarak biliniyor. Ve yine biliyorsunuz ki; her yıl, bir önceki yılda kentimize katkı koyan kişi, kurum ve kuruluşları analiz ederek, SİVİLAY KENTE KATKI ÖDÜLLERİ veriyoruz...

Dünyamızı kasıp kavuran koronavirüs (Covid-19) salgınının, toplumlar üzerindeki etkisini yeniden ayrıntılı biçimde anlatmaya gerek yok. Her ay düzenli şekilde yaptığımız mini konferanslar, bu yıl ne yazık ki, zorunlu nedenlerden dolayı nisan ayından itibaren dondurulmuştu. Kendi içimizdeki haberleşme ağı ile canlı kalmaya, üretmeye, gelişim çözümlerine destek olmaya özen göstermeye devam ediyoruz...

Haziran ayından sonra, ülke olarak biraz daha normal duruma geldiğimizi sanarak, biz de '2019 yılı Sivilay Kente Katkı Ödülleri' için tören yapmayı planlamıştık. Ancak, daha sonra geldiğimiz nokta, kısıtlı olarak buna imkan verse de, artan vakalar nedeniyle hiç kimseyi riske atmak istemedik.

O nedenle, yönetim kurulu olarak özet bir karar aldık:

Bu yıl SİVİLAY Kente Katkı Ödülleri dağıtımı yapamıyoruz.

Ancak; her zaman her anlamda, çok daha büyük ödülleri hak ettiklerini, örgütlenmemiz içerisinde yer alan sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından da biliyoruz. Hakları ödenemeyecek kadar ulvi görevleri, hayatları pahasına yapmaları karşısında sevgi ve saygımız sonsuzdur. Onlara destek verip, teşekkür edebilmek son derece basit. Salgın önlemleri arasında en önemli unsur olan 'maske-mesafe-temizlik' üçgeni en etkin mücadele biçimi. Bu salgını yine onların özverili çalışmaları sayesinde yeneceğimize inancımız sonsuz. O yüzden; sonsuz teşekkür, sevgi ve saygılarımızı gerçekten hak ediyorlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.