SON DAKİKA
Hava Durumu

Sivilay'da yeniden Okan Aras dönemi

Siyaset üstü duruşu ve Bursa için artı değerleri öne çıkarmayı amaç edinen, bu nedenle geniş bir yelpazede örgütlenen Bursa Sivil Toplum Derneği (SİVİLAY) Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'nde yapıldı. Genel Kurul'da 2012-2015 döneminde başkanlık yapan Okan Aras yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sivilay'da yeniden Okan Aras dönemi

Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sivilay kurucu üyelerinden Erdem Saker'in Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda yapılan seçimde yeni yönetim oybirliği ile seçildi. Açılış konuşmasını yapan önceki dönem başkanı Sabri Erdem, katılım gösteren tüm üyelere teşekkür ederken, "Yeni dönemde çok daha aktif bir yönetim kurulu görev yapacak, bundan eminim" diyerek destek sözü verdi.

Genel Kurul sonrası görev dağılımı yapan Sivilay Yönetim Kurulu; Başkanlığa Okan Aras, Başkan Yardımcılığına Hamide Erdem, Genel Sekreterliğe Sibel Bağcı Uzun, Saymanlığa da Sevinç İştar'ı seçerek, yeni dönem planlarını acilen gündeme aldı.

2012-2015 döneminden sonra, SİVİLAY 2018-2020 dönem Başkanı olan Okan Aras, gösterilen desteğe teşekkür ederek, devraldıkları bayrağı, daha yükseğe taşıyacaklarını ifade etti. Aras, "Sivil toplum örgütlenmesinde 14 yılı geride bırakan; kurucu üyeler arasında da yer aldığım SİVİLAY, dinamik bir yapılanma ile yine Bursa için üretmeye, değiştirmeye ve geliştirmeye, kentin sağduyusu olmaya devam edecek." dedi.

Aras, kurulduğu günden bugüne, siyaset üstü bir örgütlenme modeli ile çalıştıklarını ifade ederken, 'Önümüzdeki süreçte, ekip arkadaşlarımız ve konusunda uzman üyelerimizin etkin katılımıyla, Bursa için yapıcı öneriler üreterek, pozitif değerleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

2018-2020 Sivilay Yönetim Kurulu:  Okan Aras, Hamide Erdem, Sibel Bağcı Uzun, Sevinç İştar, Nurgül Özselek; Mehdi Kamruz, Can Başaran, Sabri Erdem, İbrahim Özhan, Binay Kazan, Sami Erol, Kubilay Aydın, Ferit Gerekli, Erol Yılmazer, Şevki Saraç,

Yönetim Kurulu (Yedek): Nedret Bayramoğlu, Dilek Göral Kekankaş, Özcan Yazıcı, Yalçın Köksal

Denetleme Kurulu Asil: Erdem Saker, Nihat Sapan, İsmail Kemankaş

Denetleme Kurulu (Yedek): Nilgün Berk, Sinan Çavun

Okan Aras Sivilay'da 2012-2015 döneminde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.