SON DAKİKA
Hava Durumu

'Sezon başından beri oynadığımız en kötü futboldu'

Süper Lig'in 7. Haftasında Kayserispor'a deplasmanda 3-1 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Paul Le Guen, sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Sezon başından beri oynadığımız en kötü futboldu'

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 3-2 yenildikleri Kayserispor maçında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

Fransız teknik adam, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında iddialı bir takım haline gelmeleri için çok çalışmaları gerektiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Sezon başından beri oynadığımız en kötü 90 dakikaydı. Çok çalışmamız gerektiğini biliyorum ama bu karşılaşma bunu tekrardan hissetiren bir maç oldu. Ligin ilk yarısında üst sıralarda kendimize yer bulmanın zor olacağını biliyorduk. Çok eksiğimiz var. Yüksek seviyeyle rekabet edebilmemiz için çok çalışmamız lazım."

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica da, Süper Lig'in 7. haftasında Bursaspor karşısında net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Rumen teknik adam, oynanan futboldan ve alınan skordan son derece memnun olduğunu belirterek "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok büyük bir maç kazandılar. İyi bir takıma karşı oynadık. Galatasaray maçında sonra hiç maç kaybetmedik. Bu maçı kazanamasaydık bize yazık olurdu." dedi.

Oyunun kontrolünün yanı sıra pozisyon üstünlüğünün de kendilerinde olduğu kaydeden Sumudica, "Umut o golü nasıl kaçırdı inanamıyorum. Bazen şans da yanımızda olmalı diye düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Galatasaray maçından sonra takıma üçlü savunma oynattığı için eleştirildiğini anımsatan Sumudica, "Son 20 dakika üçlü defansa döndük. Galatasaray maçının ardından bayağı bir eleştiri almıştım. Bu maçta üçlü defansa dönünce sonuca gittik." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.