SON DAKİKA
Hava Durumu

Şevkat Yerimdar ekibi 'Mala' ile geliyor

Sezon finali yaptıktan sonra merakla beklenen ancak tekrar yayınlanmayan Fox TV'nin beğenilen dizisi Şevkat Yerimdar'ın ekibinden izleyiciye iyi haber var...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şevkat Yerimdar ekibi 'Mala' ile geliyor

Sezon finali yaptıktan sonra merakla beklenen ancak yapımcı firmanın ekonomik gerekçeleri nedeniyle tekrar yayınlanmayan Fox TV'nin beğenilen dizisi Şevkat Yerimdar'ın ekibinden izleyiciye iyi haber geldi.

Şevkat Yerimdar'ın oyuncu kadrosu dizinin devamını merakla bekleyen sevenlerini yanlız bırakmamak için kolları sıvadı. Youtube'dan yayın yapmak üzere Mala Medya'yı kuran ekip, kendi tabirleri ile 'çatlakları sıvamak' için geliyorlar.

Sık sık biraraya gelerek projeye son şeklini veren ekip sosyal medya üzerinden de tanıtımlara başladı. Sosyal medya için çekilecek skeçler ve durum komedilerinde toplumsal olaylar farklı bir bakış açısı ile ele alınacak.

Yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yapacağı skeçlerin senaristliğini Erol Hızarcı, sanat yönetmenliğini Selami Taşbaşı yapacak. Platosu Önder Kaymak'a ait olan Mala Medya'nın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Murat Makar, Mert Türkoğlu, Burak Demir, Eser Eyüboğlu, İnanç Koçak, Müge Uyar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.