SON DAKİKA
Hava Durumu

Sendika başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya'da lastik fabrikasını ziyarette bir işçinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sendika başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

Alınan bilgiye göre, DİSK'e bağlı Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan (58), Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasını ziyaretinde iş yeri temsilciliği binasında işçilerden Sedat U'nun silahlı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, iş yerindeki görev yeri değişikliği nedeniyle sendika yetkilileriyle tartışma yaşadığı iddia edilen işçi Sedat U., çıkan kargaşa sırasında Genel Başkan Abdullah Karacan'a ait taşıma ruhsatlı silahı alarak saldırıyı gerçekleştirdi.

Saldırıda, Karacan ile yanındaki iş yeri temsilcisi Osman Bayraktar (44) ve Mustafa Sipahi (46), vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Durumu ağır olan Karacan, kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarıladı.

Sedat U., daha sonra olayda kullandığı silahla birlikte bindiği taksiyle kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da olay yerine gelerek inceleme yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.