SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit uzman çavuşu binlerce kişi uğurladı

Bingöl'ün Genç ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gençer'in cenazesi, memleketi Bursa'nın İnegöl ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şehit uzman çavuşu binlerce kişi uğurladı

Bingöl'ün Genç ilçesinde yürütülen terör operasyonu kapsamında keşif ve gözetleme yapan güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer, Bursa'nın İnegöl ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit uzman çavuşun cenaze törenine binlerce kişi katıldı.

Bingöl'den uçakla Yenişehir Havaalanına getirilen cenaze, önce İnegöl Devlet Hastanesi morguna, daha sonra Kurşunlu Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Şehidin eşi Nurgül, annesi Şekernaz ve babası İsmail Gençer, burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin, helallik alınmasının ardından Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi alanına götürülen naaşı, burada kılınan namazın ardından Kurşunlu Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Dün Genç ilçesinde yürütülen terör operasyonu kapsamında keşif ve gözetleme yapan güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmış, bu sırada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer, kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Şehidin eşi Nurgül tabuta sarılarak gözyaşı döktü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.