SON DAKİKA
Hava Durumu

Şebnem Köstem öğrencilere Nezihe Meriç okudu

Tiyatro ve sinema oyuncusu Şebnem Köstem, Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte öğrencilere Nezihe Meriç'in "Dur Dünya Çocukları Bekle" kitabından hikaye okudu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şebnem Köstem öğrencilere Nezihe Meriç okudu

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği "Yılın Yazarı" etkinlikleri kapsamında sanat dünyasından isimler, Nilüferli genç okurlarla bir araya gelerek onlara öykü ve hikayeler okuyor. Etkinliğe bu kez, tiyatro ve sinema oyuncusu Şebnem Köstem konuk oldu. Köstem, Üçevler Kütüphanesi'ndeki etkinlikte Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu öğrencileri ile buluştu. Keyifli geçen buluşmada Şebnem Köstem, Nilüfer Belediyesi'nin bu yıl "Yılın Yazarı" olarak belirlediği Nezihe Meriç'in "Dur Dünya Çocukları Bekle" adlı kitabından hikaye okudu. Köstem, kitaptaki "Selin Adında Bir Çocuk" adlı hikayeyi, kendine has yorumuyla genç okurlar için seslendirdi. Şebnem Köstem'i ilgiyle dinleyen öğrenciler, merak ettiklerini de Köstem'e sorma fırsatı buldu.

Etkinliğin sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, Şebnem Köstem'e Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.