SON DAKİKA
Hava Durumu

'Salça kazanı' cinayeti davasında yargılama sürüyor

Bursa'da tartışma sırasında oğlunu öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Salça kazanı' cinayeti davasında yargılama sürüyor

Bursa 16. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Sami Y. (55), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla cezaevinden katıldı. Tarafların avukatları ise salonda hazır bulundu.

Sami Y, savunmasında, aile üyeleriyle aralarındaki husumetin yaklaşık 10 yıldır sürdüğünü, davaya konu olayın da bunun sonucu yaşandığını söyledi.

Tanık olarak dinlenilen Kürşat C. ise komşularının tartıştığını duyup evlerine gittiğini söyledi.

Kürşat C, "Boğuşma vardı ben gittiğimde, Sami'nin alnı yarılmıştı. Ben onları ayırmaya çalıştım. Bahçeden dışarı çıkardım bazılarını, Sami de kazana düşmüştü o sırada. Sonra Nuri elinde baltayla tekrar bahçeye girdi, silah sesi duyuldu, baktığımda Nuri vurulmuştu." ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, diğer tanıkların da dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.

Ne olmuştu?

Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'nde 12 Eylül 2020'de Sami Y. ile oğlu Nuri Y. (30) arasında salça kazanı kullanma meselesinden tartışma çıkmıştı. Sami Y. tarafından tüfekle açılan ateş sonucu yaralanan oğlu Nuri Y. hastanede yaşamını yitirmişti. Polis tarafından kesici aletle yaralanmış bulunan Sami Y. ise tedavisinin ardından tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.