SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlıklı yaşam için günde 10 bin adım atıyorlar

Karacabey Belediyesi, sağlıklı yaşam için günde en az 10 bin adım atılması amacıyla "Başkanımla Yürüyorum" adlı uygulamayı başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sağlıklı yaşam için günde 10 bin adım atıyorlar

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yetişkinlerin daha sağlıklı olmalarına imkan sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, eğitmen gözetiminde haftanın üç günü yürüyüş yapılıyor.

Yürüyüşlerin başlaması dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Özkan, yürüyüş öncesi yaptığı açıklamada, kadın meclis üyelerinin önerileri doğrultusunda hayata geçirilen uygulama ile yetişkinleri sağlıklı yaşama teşvik etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Etkinliğin sloganını "Sağlıklı yaşam için günlük 10 bin adım" olarak belirlediklerini dile getiren Özkan, şunları kaydetti:

"Yürüyüşleri eğitmen gözetiminde haftanın üç günü Çamlık Mesire Alanı'nda belirlenen parkurda gerçekleştiriyoruz. Bir ay sürecek etkinlik sonunda katılımcılar arasında en çok kilo veren ilk üç kişiye belediyemiz tarafından küçük altın hediye edilecek. Obezite ile mücadele kapsamında, sağlıklı bir yaşam sürmek amacıyla bütün Karacabeylileri yürümeye davet ediyoruz. Sağlıklı yaşam için hemşehrilerimizin undan, şekerden ve tuzdan uzak durmalarını istiyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.