SON DAKİKA
Hava Durumu

Saadet Partisi: Reels ekonomi bu olsa gerek!

Berat Albayrak'ın istifasına ilişkin Instagram'dan açıklama yayınlayan Saadet Partisi, "Berat Albayrak'ın bu yeni istifa şekliyle birlikte, Instagram kullanıcılarının siyasetten uzak olan alışveriş ve eğlence dünyalarını değiştirme yaklaşımı oldukça etkili bulduğumuzu belirtmek isteriz. Reels ekonomi bu olsa gerek!" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Saadet Partisi: Reels ekonomi bu olsa gerek!

Saadet Partisi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram'dan istifa etmesine ilişkin 'kendisi gibi Instagram üzerinden' açıklama yayınladı.

Berat Albayrak'ın kararını ülke ekonomisi adına olumlu bir girişim olarak değerlendirdiklerini belirten Saadet Partisi, "Üzerinden 24 saat geçmesine rağmen hükümet yetkililerinden tek bir satır açıklama yapılmamasını ve medyanın bu konuyu yok saymasını Instagram mecrasına olan ilgisizlikleri olarak yorumluyoruz. Çünkü aksine düşünmek dahi istemiyoruz." açıklamasında bulundu.

Berat Albayrak'ın 'İstersek doları düşürürüz' sözünün hatırlatıldığı açıklamada, "İstifa ettiğini açıklamasıyla birlikte döviz ve altın fiyatlarında ciddi düşüşe sebep olan, piyasaya ümit aşılayan Sayın Albayrak'ın bu fedakarlığını ve gayretini takdirle karşılıyoruz. Ayrıca Berat Albayrak'ın bu yeni istifa şekliyle birlikte, Instagram kullanıcılarının siyasetten uzak olan alışveriş ve eğlence dünyalarını da değiştirme yaklaşımı oldukça etkili bulduğumuzu belirtmek isteriz. Reels ekonomi bu olsa gerek!" denildi.

Açıklamanın sonunda "Allah sonumuzu hayreylesin..." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.