SON DAKİKA
Hava Durumu

Rasulayn'da yaralanan asker hayatını kaybetti

Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Rasulayn'da 11 Ekim'de teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu'nun şehit olduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2019 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2019 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Rasulayn'da yaralanan asker hayatını kaybetti

Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Rasulayn'da 11 Ekim'de teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir askerin şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

Şehidin acı haberi Adana'daki ailesine verildi

Tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu'nun şehadet haberi, memleketi Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki ailesine ulaştı.

Ailenin Narlıören Mahallesi'ndeki evine giden yetkililer, şehidin babası Turgut ve annesi Mediha Hereklioğlu'na şehadet haberini verdi.

Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

Bekar olduğu öğrenilen Hereklioğlu, Suriye'nin Rasulayn bölgesinde 11 Ekim'de yaralanmış ve kaldırıldığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.