SON DAKİKA
Hava Durumu

'Rabia' sembolleri söküldü ama müdüre ceza yok!

Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Özkan Rona, okul koridorlarına ve müdür odasına 'Rabia' sembolleri asan okul müdürünün müfettişlerin delil karartmasıyla cezadan kurtulduğunu fakat siyasi sembollerin okuldan sökülüp atıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Rabia' sembolleri söküldü ama müdüre ceza yok!

Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Özkan Rona, Bursa'nın Gürsu ilçesinde bulunan Gürsu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okul müdürünün okul koridorlarına ve müdür odasına astığı 'Rabia' sembolleriyle ilgili şikayette bulunduklarını belirtti. 

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Rona, müfettişlerin "iddialar subuta ermedi" diye rapor düzenleyerek konuyu kapatmak istediklerini dile getirdi. Müfettişlerin delil karartmasıyla müdürün ceza almaktan kurtulduğunu belirten Rona, okula asılan 'Rabia' sembollerinin söküldüğünü kaydetti. 

Özkan Rona'nın konuya ilişkin paylaşımı şöyle:

"Okul koridoru ve müdür odasına Rabia sembolleri asan okul müdürü hakkındaki şikayetimizde müfettişler "iddialar subuta ermedi" diye rapor düzenleyip konuyu kapatmışlardır.

O sembolleri sökmem diye ortalığı ayağa kaldıran, yandaş sendikadan gerici vakıflara kadar toplu bir organizasyonla şahsımı ve sendikamızı hedef alan "Rabiaseverler" geri adım atmış, yaptıklarının arkasında durmamış ve semboller sökülmüştür...

Müfettişler dilekçe ekinde verdiğimiz fotoğrafları ve müdürün whatsapp yazışmalarını görmezden gelmiş, yandaş müdür ceza almasın diye hukuku ayaklar altına almıştır...

Milli Eğitim göz yummuş, teftiş kurulu talimat vermiş, müfettişler delilleri karartmış, müdür cezadan kurtulmuştur...

Fakat sonuç itibariyle okula asılan siyasi parti sembolleri sökülüp atılmıştır. Ne milli eğitim müdürlüğü, ne teftiş kurulu ne de müfettişler hakkı teslim edememiştir..."

Eğitim İş Bursa Şubesi'nin şikayet dilekçesine İl Milli Eğitim tarafından verilen yanıt:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.