SON DAKİKA
Hava Durumu

PAYKAD üyeleri geleneksel iftarda buluştu

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
PAYKAD üyeleri geleneksel iftarda buluştu

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD) üyeleri, geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Özer'in konuk olarak katıldığı iftar programının açılış konuşmasını gerçekleştiren PAYKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pervin Karaçam, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı bir ay olduğunu hatırlatarak, "Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. PAYKAD olarak tüm üyelerimiz bu paylaşma duygusu ile bir aradayız" dedi.

Mudanya Keyf-Et'de gerçekleştirilen iftara PAYKAD üyelerinin  yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarından da iş insanları ve aileleri katılım sağladı.

"PAYKAD paylaştıkça büyüyor"

PAYKAD'ın diğer sivil toplum kuruluşları içinde güzel bir yer edindiğini belirten Başkan Pervin Karaçam, 2014 yılında kurulan ve oldukça güzel çalışmalarda yer alan PAYKAD bu yeni dönemde de çocuklar ve kadınlar için projeler üretmeye devam edecektir. Geçen dönem hazırladığımız 'Sağlıklı Yaşamın Koçları Kadınlar' projesi ile Bursa'da hibe alan altı dernekten birisi olmuştuk.  Daha önce de 'Köy Okulları da Bizim' Projesi ile dört köy okulu ve öğrencilerine bilgisayar, kitap ve çeşitli desteklerde bulunmuştuk. Bu dönem için de verdiğimiz bursların yanında derneğin yapısını geliştirerek üyelerimizin dışında kentimize de fayda sağlayacak çalışmaların içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Kadın ve erkek birlikte daha güçlüdür. Dernek adımızın gelecek genel kurulda  değişerek , iş insanları ibaresinin yer alması yönünde çalışma yapacağız" şeklinde konuştu.

İftar programının konuğu Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Özer de PAYKAD üyelerine yeni dönemde yapılacak çalışmalarda başarı dileklerinde bulunarak, davet için teşekkürlerini iletti. Kadınların iş yaşamında daha geniş ve nitelikli olarak yer alması ve bu tür derneklerin bulunmasının Bursa için çok değerli olduğunu ifade etti. Nilüfer Belediyesi olarak uygun olan çalışmalara da destek verebileceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.