SON DAKİKA
Hava Durumu

PAYKAD 5. yaşını coşkuyla kutladı

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD), 5. kuruluş yıl dönümünü üyeleri ve gönüllü dostlarıyla coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2019 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
PAYKAD 5. yaşını coşkuyla kutladı

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD), 5. kuruluş yıl dönümünü üyeleri ve gönüllü dostlarıyla Gönlüferah Hotel'de coşkuyla kutladı.

PAYKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pervin Karaçam, derneğin 5. yaşının kutlaması dolayısıyla açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Karaçam,derneğin öklü bir STK olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve Bursa'da kadınların iş hayatında istihdamı, çocukların eğitimi ve öğrencilerle ilgili projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Derneğin yaptığı çalışmaları hatırlatan Pervin Karaçam, 2014 yılında 11 üye ile kurulan ve bugün üye sayısı elliyi bulan PAYKAD'ın yeni üyelerle ve özellikle de gönüllüler ile daha da güçlendiğini ifade etti. 

Bursa'daki STK'ler arasında Kaynak Yaratma Kategorisi ile de ödül alarak 2020 yılına daha umutlu girdiklerini, yeni ve özel bir proje çalışmasının alt yapısını oluşturdukları müjdesini de misafirlerle paylaştı.

Gecede ayrıca PAYKAD Bağış Kulübü'ne katkı sağlayan gönüllülere 'Teşekkür Belgeleri' Pervin Karaçam tarafından verildi. PAYKAD Bisiklet Eğitim alan üyeler de Eğitim Sertifikaları Yeşil Pedal Spor Kulübü Kurucu Başkanı Yalçın Ataylar tarafından verildi. 

Derneğin yeni üyelerinin de tanıtıldığı kutlamada, yeni üye adayları Nesrin Menzir, Semra Alpan Küçük ve Elif Nur Köprücü'ye fular rozetleri Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. 

PAYKAD üyeleri, önce pistte hep birlikte 5. yaş pastasını keserek objektiflere poz verdi, ardından gece boyunca müzikle eğlendiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.