SON DAKİKA
Hava Durumu

Panayır Kavşağı ulaşıma açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde yapılan Panayır Kavşağı, ulaşıma açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Panayır Kavşağı ulaşıma açıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Panayır Kavşağı'nın ulaşıma açılması ile İstanbul Caddesi üzerinde önemli bir noktanın daha güvenli hale getirildiğini söyledi.

Bursa'da iki yıl içinde ulaşıma sorun olmaktan çıkarma hedefiyle akıllı kavşak uygulamaları, yol genişletmeler, toplu taşımaya teşvik için indirimler ve toplu taşıma araçlarında kalitenin yükseltilmesi gibi birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Alinur Aktaş, İstanbul Caddesi üzerindeki önemli bir sorunu daha çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Çalışmalarda biraz gecikme olmuştu. Milletvekillerimizin de destekleriyle Büyükşehir ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla yan yollarını da tamamladık. Bu bölgede ciddi bir yapılaşma ve önemli bir mahalle bağlantısı var. Aynı zamanda önemli bir geçiş güzergahı." dedi.

Trafiğe açılan Panayır Kavşağı, İstanbul istikametinden gelen araçların Panayır Mahallesi'ne, mahalleden çıkar araçlarında da kent merkezi ve İstanbul istikametine güvenli bir şekilde seyretmelerine imkan sağlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.