SON DAKİKA
Hava Durumu

Panayır kapalı pazar alanına kavuşuyor

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panayır pazar alanı, açılış için gün sayıyor. Toplam 5 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen pazar yerinden 200 pazarcı esnafı faydalanacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2019 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Panayır kapalı pazar alanına kavuşuyor

Sokak alışverişi kültürünün vazgeçilmez mekanları olan pazarları daha modern ve hijyenik hale getirmeye çalışan Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ndeki mevcut pazar alanını kapalı hale getirdi. Pazar alanının çatı kaplaması tamamlanırken, aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarında ise sona gelindi. Pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışmasına, vatandaşların ise hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmesine imkan sağlayacak olan pazar alanının açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Panayır pazar alanında, zabıta birimi, çay ocağı, lavabo, tuvalet gibi birimler de yer alacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların daha iyi şartlarda alışverişler yapması, pazarcı esnafının da modern bir yerde hizmet vermesi için kapalı pazar yerleri inşa ettiklerini belirterek, "Panayır Mahallemiz'de Salı günleri kurulan mevcut pazar alanının üstünü kapatarak modern hale dönüştürüyoruz. Yapmış olduğumuz her pazar alanının farklı bir mimarisi var. Modern mimariyi uyguladığımız pazar alanlarımız vatandaşlarımıza ve esnafımıza kullanım kolaylığı getiriyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.