SON DAKİKA
Hava Durumu

Pamuk yığınları arasında 3 çocuk cesedi

Şanlıurfa'da 2'si kardeş 3 çocuk, tarlada pamuk yığınlarının arasında ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Pamuk yığınları arasında 3 çocuk cesedi

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesi Ulucanlar Mahallesi'nde gece saatlerinde pamuk hasadı yapılan tarlaya giden Ali (12) ve Harun Tekdağ (14) kardeşler ile kuzenleri Hüseyin Tekdağ (14), eve dönmeyince yakınları arama çalışması başlattı.

Bir süre sonra pamuk yığınlarının arasında 3 çocuğun cesedini bulan aile, durumu güvenlik güçlerine bildirip yardım istedi. Gece tarlada uyumak için pamuk yığınının üstünde uzanan çocukların havasız kaldıkları için öldükleri iddia edildi.

Jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler, otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

'İlk bulgulara göre havasız kalarak öldükleri belirlendi'

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, ilk bulgulara göre havasız kalarak ölümlerinin gerçekleştiğinin belirlendiğini bildirildi.

Açıklamada, "Gözeller Mahallesi'nde üç çocuğun pamuk yığınlarının içerisine girdikleri sırada, ilk bulgulara göre havasız kalarak ölümlerinin gerçekleştiği belirlendi. Ali (13) ve Harun Tekdağ (14) kardeşler ile kuzenleri Hüseyin Tekdağ'ın (13) hayatını kaybettikleri olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup, olayla ilgili otopsi işlemleri tamamlanarak, alınan organ ve doku örnekleri kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderilmiştir. Kesin ölüm sebepleri İstanbul Adli Tıp Kurumundan gelecek sonuçlara göre belli olacaktır." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.