SON DAKİKA
Hava Durumu

Özel çocuklardan çok özel sergi

Bursa Saibe Durma Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin tuvale yansıyan eserleri sergilendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Özel çocuklardan çok özel sergi

Bursa Saibe Durma Özel Eğitim Meslek Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Funda Tuncel'in 10 öğrencisiyle birlikte 2 yıldır sürdürdüğü resim çalışmaları meyvelerini verdi ve akrilik boya ve renkli boncuklar kullanılarak hazırlanan 60 tablo Hilton Otelinde sergilendi.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezen'in de açılışına katıldığı sergi Hilton Oteli'nden sonra Fetih Müzesi, 30 Nisan'da da Ördekli Kültür Merkezi'de sergilenecek.

Öğrencilerinin 2 yıllık süre içerisinde büyük bir özen ve ilgiyle sergiye hazırlandıklarını belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Funda Tuncel özel öğrencilerin eğitildiği okullarında özel çocukları topluma kazandırmak amacıyla önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Saibe Durmaz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdiresi Salise Ayhan ise "Okulumuz amacına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Bu sergi de bunlardan sadece biri. Sergiye katılan ve özel çocuklarımızın heyecanına ortak olan Hilton Hotel ve Durmaz ailesine, öğrenci velilerine, okulumuzun idareci, öğretmen ve personeline, diğer okullardan öğretmen ve yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.