SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyak Renault üretime ara veriyor

Oyak Renault, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle çalışanların sağlığını göz önünde bulundurarak 26 Mart itibarıyla üretime kademeli olarak geçici bir süre ara verdiklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Oyak Renault üretime ara veriyor

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'ndan yapılan yazılı açıklamada, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili gelişmeleri uzun bir süredir yakından takip ettikleri belirtildi. 

Önceliklerinin çalışan sağlığını göz önüne almak olduğunu söyleyen Oyak Renault, T.C Sağlık Bakanlığı'nın yönergeleri doğrultusunda önleyici tedbir ve uygulamaları bugüne kadar devreye aldıklarını ifade etti.

Açıklamada, "Global tedarik zincirinde yaşanan aksamaları da dikkate alarak Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'ndaki faaliyetlerimizin büyük bir kısmına 26 Mart 2020 tarihi itibariyle kademeli olarak geçici bir süre ara veriyoruz. Bu süre zarfında, Oyak Renault yönetimi, virüsün yayılmasının önlenmesine yönelik olarak Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan tavsiyeler doğrultusunda, çalışanlarını evlerinde kalmaya, ulusal ve yerel makamların talimatlarına uymaya çağırmaktadır." denildi.

Üretime yeniden başlama tarihi ülkedeki ve dünyadaki gelişmelere göre Oyak Renault ve Groupe Renault kararları doğrultusunda alınacağı bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.