SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyak Renault'dan salgınla mücadeleye destek

Türkiye'nin en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Oyak Renault, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, üretimi gerçekleştirilen tıbbı ekipmanların ilk partisinin Bursa Şehir Hastanesi ile Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'ne teslim edildiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Oyak Renault'dan salgınla mücadeleye destek

Türkiye'nin en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Oyak Renault, sağlık çalışanlarının koronavirüs salgınına karşı verdikleri özverili mücadeleye, onlar için koruyucu ekipman üreterek destek olduklarını duyurdu.

OYAK Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, salgın ile mücadele eden sağlık personelinin virüsten korunması amacıyla hastanelerde kullanılan mobil test ve numune alma kabini, entübasyon kuvözü ve ateş ölçüm ünitesi gibi tıbbi ekipmanları üretiyor.

Oyak Renault tarafından üretimi gerçekleştirilen tıbbı ekipmanların ilk partisi, Bursa Şehir Hastanesi ile Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'ne teslim edildi. Oyak Renault, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak sağlık sektörüne yönelik destek çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.