SON DAKİKA
Hava Durumu

Otobüs yağışlı yolda devrildi; 1 ölü, 28 yaralı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp refüje devrilen otobüsteki yolculardan biri yaşamını yitirdi, 28'i yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2019 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2019 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Otobüs yağışlı yolda devrildi; 1 ölü, 28 yaralı

Alınan bilgiye göre, Çanakkale-İstanbul seferini yapan, Atilla Topuz idaresindeki 34 BTV 699 plakalı Çanakkale Truva Turizm'e ait otobüs, Çanakkale-Bursa karayolunun Kaldırımbaşı Kavşağı mevkisinde aşırı yağıştan kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüje devrildi.

Kaza sonucu yolculardan Ali Mert Gümüş (17) yaşamını yitirdi, 28 kişi yaralandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, 112 Acil Servis görevlileri tarafından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi ve Biga Devlet Hastanesi ile Biga'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Biga'daki özel hastanede tedavisi süren yaralılardan Kadir Tertip, Biga'dan İstanbul'a gitmek üzere eşi Aysel ve kızı Betül Tertip'le otobüse bindiklerini söyledi.

Aracın arkasına oturduktan yaklaşık 1 kilometre sonra kazanın meydana geldiğini belirten Tertip, eşi ile kızının da yaralandığını ifade etti.

Mustafa Tekin ise Çan'dan Lapseki'ye gitmek için otobüse Çan'dan bindiğini dile getirerek, "Kazayı hiç hatırlamıyorum. Sadece ambulans seslerini duydum, o kadar." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.