SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhun Ene: Kötü oynadık, üzgünüz

Fenerbahçe Beko karşısında hücumda ve savunmada kontak basketbolu ortaya koyamadıklarını belirten TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, "Beklenenin dışında kötü oynadık. Onun için üzgünüz. Şimdi Eurocup maçımıza konsantre olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2019 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2019 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Orhun Ene: Kötü oynadık, üzgünüz

ING Basketbol Süper Ligi 8. haftasında sahasında Fenerbahçe Beko'ya 76-82 kaybeden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Maç hakkında çok konuşulacak bir şeyin olmadığını belirten Ene, "Esasında Fenerbahçe de iyi oynamadı, çok gergin ve tedirgin oynadı. Ama biz kötü oynadık. Onlar tabi ki bizden daha iyi oynadılar ve maçı da kazanmayı hak ettiler ama biz bundan önceki maçlardaki direncimizi ve oyun oynama arzumuzu bugün göstermiş olsaydık farklı sonuç olacaktır. Bizim için oturup, seyredilecek; düzeltilecek şeylerle dolu bir maç. Bu kadar maç trafiğinin içerisinde takımda düşüşler de olacak ama teknik anlamda da başka sebepler var. Onları bizim de seyredip görmemiz lazım" dedi.

Hem hücumda hem savunmada sertlik gösteremediklerini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Bugün hiç kontak basketbolu oynamadık. Savunmada da hücumda da. Onları arkadaşlara göstermemiz lazım, düzeltmemiz lazım. Böyle bir durumda bana göre daha iyi oynayıp kazanmamız gereken bir maçtı. Zaten Fenerbahçe'nin gücü ortada. Böyle zamanlar önemli. Bugün beklenenin dışında kötü oynadık. Onun için üzgünüz. 20 Kasım Çarşamba günü 7Days Eurocup'ta çok önemli bir maçımız var. Şimdi o maça konsantre olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.