SON DAKİKA
Hava Durumu

'Orada Duruverseydi Zaman' öğrenciler için sahnede

Türkiye'nin yakın tarihinden, Cumhuriyet'in kuruluş yıllarını ve dönüm noktalarının anlatıldığı müzikli gösteri 'Orada Duruverseydi Zaman', burs ihtiyacı olan öğrenciler için sahnelendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Orada Duruverseydi Zaman' öğrenciler için sahnede

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil ve Nilüfer Belediyesi'nin de katkılarıyla, Türkiye'nin yakın tarihinden, Cumhuriyet'in kuruluş yılları ve dönüm noktalarını, bilinen tarihin dışındaki anekdotlarla anlatıldığı müzikli gösteri 'Orada Duruverseydi Zaman' öğrenciler yararına sahnelendi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'ndaki gösteride sanatçı Pınar Ayhan, salonu dolduran izleyenleri, hikayelerle tarih içinde yolculuğa çıkarırken, müzik, dekor ve aksesuarlarla da adeta o dönemleri yaşattı.

Çanakkale Savaşı, Karadeniz Vapuru, Özsoy Operası ve köy enstitülerine ilişkin insan öykülerinin de yer aldığı müzikli gösteri, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Gösterinin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sanatçı Pınar Ayhan'a çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Bozbey, "Şuan büyük bir duygu içindeyim. Bu gösteri, Bursa'nın farklı mekanlarında da sahnelenmeli. Öğrenciler yararına sahnelenen bu gösteride emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gecenin sonunda Başkan Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Erkan Aydın ile birlikte,  sanatçı Pınar Ayhan ve gösteride emek verenleri kutladı.

Biletlerin, çeşitli sivil toplum kuruluşları aracılığıyla satıldığı müzikli gösteri 'Orada Duruverseydi Zaman'dan elde edilecek olan gelir, burs ihtiyacı olan öğrenciler için kullanılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.