SON DAKİKA
Hava Durumu

Onur Market yeni şubesini Göçmen Konutlarında açtı

Onur Market zinciri yeni alış veriş marketini nüfusun yoğun olarak arttığı Balkan Mahallesi'ndeki Göçmen Konutları bölgesinde açtı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2021 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Onur Market yeni şubesini Göçmen Konutlarında açtı

Özen Grup bünyesinde hizmet veren Onur Market'lerin sayısı her geçen gün artıyor. Bursa'nın doğu ve batı ilçelerini birleştiren bölgelerde market ağını büyüten Onur Market, son olarak Görükle Göçmen Konutları bölgesinde yeni şubesini hizmete açtı.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen açılışta konuşan Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Bölge Direktörü Hakan Özen, "Bu yıl farklı bir heyecan içindeyiz. 25. yılımızı kutlamaya hazırlanıyoruz ve sektöre çeyrek asırdır yön veren kurum olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinde bulunduğumuz pandemi koşullarına rağmen, Bursa ve ülke ekonomisine destek olmak, vatandaşlarımıza her gün yeni bir istihdam kapısı açmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yeni normal dediğimiz süreçte, her alanda dijitalleşmeye yönelik bir düzene doğru geçiş yapıyoruz. Bu doğrultuda hem mağazalarımızı hem de online platformlarımızı her geçen gün geliştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Online mağazamızdan ve mobil uygulamamız üzerinden siparişlerini veren müşterilerimizin taleplerini en kısa sürede hazırlayarak sorunsuz teslim ediyoruz" dedi.             

Hizmete giren Görükle Göçmen Konutları Şubesi ile Bursa genelinde 1800 kişiye istihdam oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özen, "Taze, geniş ürün ağı ve kaliteli hizmet neticesinde müşterilerimizin takdirini topluyoruz. Bu başarıyı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.