SON DAKİKA
Hava Durumu

Önder Matlı'dan İl Başkanlığı açıklaması

Son günlerde kulislerde adı AK Parti Bursa İl Başkanlığı için geçen AK Parti Bursa eski Milletvekili Önder Matlı, Parti Genel Merkezi'nin Bursa İl Başkanlığı için şu ana kadar kendisine resmi olarak bir görevlendirmede bulunmadığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Önder Matlı'dan İl Başkanlığı açıklaması

AK Parti Bursa eski Milletvekili Önder Matlı, son günlerde adının AK Parti Bursa İl Başkanlığı için geçmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı. AK Parti'nin kurumsal bir yapısının bulunduğunu, görevlendirmelerin belli usül ve esaslar çerçevesinde yapıldığını belirterek, gerek teşkilatların, gerekse de kamuoyunun bu hususu göz önünde bulundurması gerektiğini ifade etti.

"AK Parti teşkilatlarında çalıştığım ve milletvekilliği yaptığım süre boyunca herhangi bir görev talebim olmadı" diyen Matlı, bugüne kadar teşkilatların ve Genel Merkezin kendisi için uygun gördüğü her vazifeyi sorumluluk bilinci ile üstlendiğini ve layıkıyla yapmak için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı için belli değerlendirmelerin yapıldığını, değerlendirmeler sonucunda Genel Merkez tarafından en uygun kararın verileceğini söyleyen Matlı,  "Şu anda bir İl Başkanımız var. İl Başkanlığı ile ilgili karar Genel Merkezimizin takdirindedir. İnanıyorum ki, teşkilatımız, kim olursa olsun Genel Merkezimizin uygun göreceği isim etrafında kenetlenecektir. AK Partili olmak bunu gerektirir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.