SON DAKİKA
Hava Durumu

Ofis yönetiminde yeni nesil çözümler

Teracity Yazılım ARGE Merkezi tarafından üretilen Bilimp Yeni Nesil Akıllı Ofis Sistemi, geçtiğimiz hafta İstanbul'da yapılan ilk tanıtım toplantısı ile Türkiye yolculuğuna başladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 01:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 01:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ofis yönetiminde yeni nesil çözümler

Yaklaşık 2 yıllık bir ARGE çalışmasının ürünü olan Bilimp; şirketlerden, kamu kurumlarına, plazalardan fabrikalara kadar hemen hemen her boy işletmeye 'Faaliyetleri, Kişileri ve Görevleri' yönetmek için yeni nesil çözümler sunuyor.

Özellikle Ziyaretçi ve Toplantı Yönetim sistemlerinde geliştirilen Yeni Nesil Teknolojilerle birçok önemli problemi çözen ve ihtiyaçları karşılayan Bilimp özellikle 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 6331 sayılı İş Güvenliği Kanunun gerektirdiği birçok yasal zorunluluğun yerine getirilmesinde önemli çözümler sunuyor.

Bilimp'in Üreticisi Teracity Yazılım ARGE Merkezi Genel Müdürü Osman Akın, "Bilimp Tamamen Türk Mühendisler tarafından yüzde 100 yüz yerli kaynaklarla üretildi. Marka tescilli ve birden fazla patent başvurusu olan bir ürün yaratmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz öncelikle Türkiye pazarında hızla yaygınlaşmak arkasından da dünya pazarında yer almak istiyoruz. Bilimp'in Türk Yazılım Sektöründe Önemli bir ihracat ürünü olacağına inanıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.