SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilvak'ta Olympic Games coşkusu

Özel Nilvak Okulları'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, okul öncesi 6 yaş öğrencilerine yönelik hazırladığı "Nilvak Kids Olympic Games" bu yıl da coşkuyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilvak'ta Olympic Games coşkusu

Özel Nilvak Okulları'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, yarışarak değil eğlenerek spor yapmanın, rekabet ortamından uzak birlikte başarmanın ön plana çıktığı "Nilvak Kids Olympic Games" bu yıl yine renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Olimpiyat Oyunları'na bu yıl 5 okul katıldı. Özel Nilvak Nilüfer Kreş, Side Kreş, Erce Anaokulu, Egeberk Anaokulu ve Nilvak Karaman Kampüsü'nden toplam 170 öğrenci Nülüfer'de bulunan Yüzüncü Yıl Spor Kompleksi'nde buluştu. Hazırlanan 12 farklı parkurlara dağılan minik öğrenciler anne ve babaların alkışları arasında keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Olimpiyat Oyunlarının açılış konuşmasında Nilvak Okulları olarak spora verdikleri önemi vurgulayan Nilvak Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Erol Gürlek, "Nilvak Kids Olympic Games ile erken yaşta spor sevgisini çocuklara aşılamaya çalışıyoruz. Çocukları okul öncesinde sporun evrensel değerleriyle buluşturmayı hedefliyoruz" dedi. Gürlek, şunları söyledi:

"Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Geçen yıl Nilvak Eğitim Kurumları bünyesindeki çocuklarımızı açık olan Olimpiyat Oyunlarını bu yıl diğer okullardaki çocuklarımıza da açtık. Bu etkinlikle çocuklarımıza keyifli anlar yaşatırken, birlikte hareket etmeyi, dayanışmayı, sabır ve centilmenliği de öğretmeyi hedefliyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Öğrencilerimizin, spor, sanat, kültür alanındaki her türlü gelişimini erken yaşta destekleyerek geleceğe hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Bu vizyona destek vererek katılım gösteren diğer okullarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda bu projenin daha da gelişerek büyüyeceğini düşünüyorum."

Erol Gürlek, Nilvak Kids Olimpic Games'in sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde büyük emeği ve katkısı olan aynı zamanda organizasyonun da koordinatörlüğünü üstlenen, Nilvak Okulları Müdür Yardımcısı Coşkun Albayrak'a, görev alan tüm öğretmenlere, katılan okul temsilcilerine ve sponsorlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Nilüfer Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Vakfı Müdürü Necati Eren de konuşmasında çocukların sosyal, psikolojik ve akademik gelişimlerini kararlılıkla desteklediklerini söyledi. Nilvak Eğitim Kurumları olarak vakfın kurulduğu günden itibaren ilk ve en büyük önceliğimiz hep çocuklar oldu. Çünkü gerçek anlamda onlar bizim geleceğimiz ve bizler hep buna inanarak yol aldık; böyle de devam edeceğiz" dedi.

Necati Eren, "Vakfımızın en genç üyesi Nilvak Koleji olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'Nilvak Kids Olimpic Games' dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında bütün çocuklara armağan olsun. Bu büyük organizasyona katılan tüm öğrencilerimizi, okul yöneticilerini ve öğretmenleri kutluyorum. Son olarak da bu büyük organizasyonu düzenleyen emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonunda olimpiyat oyunlarına katılan okullara ve olimpiyat oyunları sponsorlarına katılım plaketleri verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.