SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'in Sultanları Aydın'a set vermedi; 3-0

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 19. haftasında Nilüfer Belediyespor, sahasında Aydın Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 23:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer'in Sultanları Aydın'a set vermedi; 3-0

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 19. hafta maçında karşı karşıya geldiği Aydın Büyükşehir Belediyespor'u set vermeden geçerek ligde 10. galibiyetini aldı.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u evinde  ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda file önünde üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer Belediyespor ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette rakibinin oyuna ortak olmasına müsaade etmeyen Nilüferli voleybolcular, bu seti de 25-18 kazandı. Üçüncü seti de 25-20 alan Nilüfer Belediyespor, maçı 3-0 kazandı. Ligde 10. galibiyetini alan Nilüfer'in Sultanları puanını da 26.460'a çıkardı.

Nilüfer'in Sultanları 23 Şubat 2019 Cumartesi günü ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe'yi Cengiz Göllü Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Pilot takım şampiyon

Nilüfer Belediyespor, yıldız ve genç takımında oynayan oyuncuların gelişimi için yer aldığı  Büyük Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi'nde de 3 maçı da kazanarak namağlup olarak şampiyon oldu ve  Kadınlar 2. Ligi'ne yükseldi.  Kütahya Dumlupınar Spor Salonu'nda  oynanan maçlarda Nilüferli genç voleybolcular Kardemir Karabükspor ile Eskişehir DSİ Bent Spor'u 3-0,  Bandırmaspor'u da 3-1 yenmeyi başardılar.

Maçmetre

Salon: Cengiz Göllü 

Hakemler: Arzu Emiroğlu, Tuncay Sevim

Nilüfer Belediyespor: Bailey, Özgenur Yurtdagülen, Selin Hazal Arifoğlu, Buse Ünal, Bytsenko, Lazic (Aylin Sarıoğlu, Aslı Tecimer, Resmiye Çakmak) 

Aydın Büyükşehir Belediyespor: Lopez, Brayelin Martinez, Gözde Dal İrgi, Duygu Düzceler, Fulden Ural, Jineiry Martinez (Sedef Sazlıdere, Seda Arısoy, Ezgi Akyaldız, Nikolaeva, Ceyda Durukan)

Setler: 25-18, 25-18, 25-20

Süre: 83 dakika (29, 25, 29)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.