SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de Akkale ve Sağ'dan unutulmaz gece

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği "Nida Ateş'le Buluşmalar" etkinliğine bu ay Belkıs Akkale ve Tolga Sağ konuk oldu. Türk Halk Müziği Sanatçısı ve bağlama ustası Arif Sağ'a saygı için düzenlenen gecede, sanatseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer'de Akkale ve Sağ'dan unutulmaz gece

Nilüfer Belediyesi'nin her ay düzenlediği ve sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği "Nida Ateş'le Buluşmalar" konseri bu ay, Türk Halk Müziği Sanatçısı ve bağlama ustası Arif Sağ'a saygı için düzenlendi.

Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum'unda (BAOB) düzenlenen konserde, usta sanatçının oğlu Tolga Sağ ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Belkıs Akkale konuk oldu. Nebil Özgentürk'ün hazırladığı ve usta sanatçı Arif Sağ'ın yaşamı ve sanat hayatını anlatan "Bir Yudum İnsan-Arif Sağ" belgeselinin gösterimiyle başlayan gecede, konuk sanatçılar anılarını da paylaştı. Belkıs Akkale ve Tolga Sağ, Nida Ateş'le birlikte hem kendi eserlerini hem de usta sanatçı Arif Sağ'ın eserlerini seslendirdi. İzleyenlerin de zaman zaman eşlik ettiği konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Belkıs Akkale

Konserin sonunda salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler, sanatçıları ayakta alkışladı ve Arif Sağ'a selam gönderdi. Belkıs Akkale ve Tolga Sağ, böyle bir gece düzenlendiği için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Rahşan Duygu Tursun da, Nida Ateş, Belkıs Akkale ve Tolga Sağ'a, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına çiçek vererek teşekkür etti. Konseri Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman da izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.