SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Bursa'nın en geri kalmış ilçesiymiş!

Partilerin yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, birbirinden ilginç, şaşırtıcı açıklamalar da eksik olmuyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bursa'yı bir dolaşın. En geri kalmış ilçesi Nilüfer. Çünkü belediyecilik bakımından en geri kalmış yer." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer Bursa'nın en geri kalmış ilçesiymiş!

İzmir'de taksi durak başkanları ve taksi şoförleriyle bir araya gelen Çavuşoğlu, taksici esnafıyla, şoförlerle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın özel bir muhabbeti olduğunu, onlardan gelen talepleri dikkate alıp çözdüğünü söyledi.

Çavuşoğlu, daha önce geldiği İzmir'de Alsancak semtinde dolaşırken CHP'lilerin 'bizi kurtarın' diye bağırdığını, kendilerinin de "kurtaracak olan sizsiniz, bu sefer Nihat Bey'e oy vereceksiniz" yanıtını verdiklerini aktardı.

İzmir'de Dışişleri Bakanlığı'nın düzenlediği toplantılardan memnun kalmadığını dile getiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Kusura bakmasınlar İzmir'de birkaç kez uluslarararası toplantı yaptım ama istediğim düzeyde toplantı yapamadım. İzmir'e getirdiğim yabancı misafirler benimle dalga geçiyorlar. Türkiye'nin en güzel şehri böyle mi olmalı? Bu kadar güzel bir şehrin bu kadar yaşanmaz hale gelmesinin sorumlusu kim? İzmir'e yapılan hizmetlerin hepsi de hükümetimizin yaptığı hizmetler. Muğla'ya Aydın'a gittim yüzüm kızardı. Bu çağda Bodrum gibi yerde her yerde çöp var. Kuşadası'nda çeşmeden akan su tuzlu. Bu şehirlerin ortak problemi hep aynı zihniyetle yönetilmesi. Nasıl olsa bana oy vermek zorundalar diyorlar. Bu seçimde CHP'liler şehrimiz için oy vereceğiz diyorlar. Bu demokrasi. Bu kez İzmir de değişecek Aydın da değişecek. Bursa'yı bir dolaşın. En geri kalmış ilçesi Nilüfer. Çünkü belediyecilik bakımından en geri kalmış yer. Çankaya Ankara'nın gözbebeğiydi. Başka bir yerden 34 daire satarsan Çankaya'dan bir daire satın alabiliyordun. Şu an Çankaya, Ankara'nın en geri kalmış yeri."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.