SON DAKİKA
Hava Durumu

Niltur, yılın ilk Umre kafilesini uğurladı

Umre sezonunun açılmasıyla birlikte Bursa'dan kutsal topraklara giden ilk kafile Yenişehir Havaalanı'ndan yola çıktı. Niltur'un organizasyonuyla umre programına katılan 135 kişi dualarla uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2011 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2011 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Niltur, yılın ilk Umre kafilesini uğurladı

BUTTİM toplanma merkezinde bir araya gelen umre ziyaretçilerine konuşma yapan Niltur Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bodur, "Bursa merkezli olan firmamız yıllardan beri başarılı hac ve umre organizasyonları düzenliyor. Bu yıl da Niltur olarak umre seyahatine katılmak isteyen hemşerilerimize farklı tarihler içeren programlar sunmanın kıvancını yaşıyoruz" dedi.

Daha sonra topluca Yenişehir Havaalanı'na giden bu yılın ilk umre kafilesi, gümrük işlemlerini yapıp ihramlarını giydikten sonra Niltur'un Türk Hava Yolları'ndan kiraladığı özel uçakla direkt Cidde'ye uçtular.

Bursa'nın ilk umre kafilesinin Yenişehir Havaalanı'ndan uçuşu münasebetiyle gerçekleştirilen uğurlama törenine Yenişehir Kaymakamı Samet Ercoşkun da katıldı. Kutsal topraklara yola çıkmaya hazırlanan ziyaretçilere hayırlı yolculuklar dileyen Kaymakam Ercoşkun, "Bütün hazırlıkları bizzat yerinde inceledim. Yenişehir Havaalanımız tüm birimleriyle umre uçuşlarına hazırdır. Tüm pasaport ve gümrük işlemleri en seri şekilde yapılmaktadır" dedi.

Kafile başkanlığını Ahmet Bayer'in yaptığı 135 kişilik bu yılın ilk umre ziyaretçileri iki hafta kutsal topraklarda kalacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.