SON DAKİKA
Hava Durumu

Necati Şahin: Nilüfer'in 50 yılını planlayacağız

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Nilüfer için ekibiyle birlikte hazırladığı projeleri tanıttı. Şahin, "Nilüfer'de 'bey'lik vaktinin bitmesine 17 gün kaldı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Necati Şahin: Nilüfer'in 50 yılını planlayacağız

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin'in proje ve belediye meclis üyesi adayları tanıtım toplantısına, AK Parti Bursa Milletvekili İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Tarım ve Orman eski bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç, Vildan Yılmaz Gürel, Muhammet Müfit Aydın, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Ali Hayri Ozan, geçmiş dönemlerden milletvekilleri, partililer, bazı STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Nilüfer'de gönül belediyeciliğini kurmaya geldiklerini söyleyen Necati Şahin, "Gelmeye 17 gün kaldı. Şehir planları, alt yapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehircilik, akıllı şehircilik, çevreye saygılı şehircilik, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf, şeffaflık ve değer üreten şehirler ilkelerimizi hayata geçirmek için geliyoruz. Var gücümüzle çalışacağımıza huzurlarınızda söz veriyoruz." dedi.

"Nilüfer'e gönlümüzü vermeye geliyoruz." diyen Şahin, şunları söyledi:

"Tevazu, liyakat, şeffaflık, samimiyet ve tecrübemizle Nilüfer'de gönül belediyeciliğini kurmaya geliyoruz. Nilüfer'in yaşam alanlarının kalitesini yükselteceğiz ve kamu alanlarının halkın hizmetinde kullanılmasını sağlayacağız. Kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını çözeceğiz. Geleceğin Bursa'sı Nilüfer'in 50 yılını planlayacağız. Nilüfer Belediyesi'ni dar kalıplarla, algı belediyeciliği ile şehir efsaneleri ile, aile vakıfları ile değil, emin ve ehil kadrolarla yönetmeye geliyoruz. Şehrimizin emanetçisi olduğumuzu asla unutmayacağız. Atasözü 'yalnız taş duvar olmaz' diyor. Bilmenizi isterim ki bu bir ekip işi. Herbir proje, başta il ve ilçe teşkilatlarımız, mahalle başkanlarımız ve çalışma ekibimiz ile birlikte düşünülmüş, araştırılmış ve bugün huzurunuza çıkmıştır. Emeği, katkısı olan herkese huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Nilüfer'e değer katacak projelerimizi Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi idare ile birlikte hayata geçireceğiz. Biz diyoruz ki; Bey'lik bitti, şimdi çalışma vakti."

Eski bakanlardan Faruk Çelik de, Nilüfer'de seçimi Necati Şahin ile kazanacaklarını söyleyerek, "Kapının nasıl açılacağını burada gördüm. Bu seçim çok önemli. Bu coğrafyada yaşayan herkes Türkiye'den çıkış yolu bekliyor. Burada gösterilecek dik duruş bu yüzden çok önemli. Yapılacak en ufak bir zikzak ve çürüme sadece 82 milyonu değil, büyük coğrafyayı etkileyecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.