SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Er: Çok ciddi bir avantaj kaybettik

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Aydeniz Et Balıkesirspor'a 3-0 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Er, "Bugün üst gruba yaklaşma anlamında çok ciddi bir avantaj kaybettik. Ama yükselişe geçeceğimizi ümit ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2021 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mustafa Er: Çok ciddi bir avantaj kaybettik

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Aydeniz Et Balıkesirspor'a 3-0 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Er, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında 90 dakikayı değerlendirdi.

Kovid-19 salgını nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirten Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, fiziksel anlamda yetersizliklerinin olduğunu dile getirdi. Bu maçı kaybetmekle üst gruba yaklaşma anlamında çok ciddi bir avantaj kaybettiklerini ifade eden Er, şunları söyledi:

"Bunu çok acil bir şekilde kapatmamız gerekecek. Bugün üst gruba yaklaşma anlamında çok ciddi bir avantaj kaybettik. Ancak önümüzde çok önemli iki maç oynayacağız. Bu iki karşılaşmayı da kazanıp, üst gruba yaklaşmak ve bu yarışın içinde olmak istiyoruz ki oyuncularımız bunu hak ediyor. Oyuncularıma da bunu söyledim. Bu noktadan sonra bırakacak bir durumumuz yok. Biz gül bahçesinde birbirimizi bulmadık ki zor günde terk edelim. Onlarla beraberiz, ben onlara çok güveniyorum. İnşallah perşembe akşamıyla beraber tekrar bir yükselişe geçeceğimizi ümit ediyorum."

'En son 46 yıl önce Bursaspor'u yenmişiz'

Aydeniz Et Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de, "Şımarmadan, aynı ciddiyet ve disiplinle maçlarımızı oynayıp, kazanmaya devam edeceğiz." dedi.

Bursaspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Şimşek, "Futbolcularımı tebrik ediyorum. Hava şartları kötü olmasına rağmen halı sahada çalıştık, iyi çalışmışız ki bütün taktiklerimiz sahada uygulandı" ifadelerini kullandı.

Şimşek, oyuncularının kazanmak için her şeyi yaptığını anlatarak, şöyle konuştu:

"En son 46 yıl önce Bursaspor'u yenmişiz, çok fazla maç oynamamışız ama 46 yıl sonra galip gelmek bize nasip oldu. Herkesi kutluyorum, başkanımı, yöneticilerimi kutluyorum. Tüm kulüp olarak emek veriyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bizi statta destekleyemiyorlar ama evlerinde televizyonun başında dualarıyla destekliyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum, yolumuz uzun. Biz engelleri yavaş yavaş aşmaya çalışıyoruz, çalışacağız da. Hiçbir zaman ayaklarımız havada gezmeyecek, yere sağlam basacak. Şımarmadan, aynı ciddiyet ve disiplinle maçlarımızı oynayıp kazanmaya devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.