SON DAKİKA
Hava Durumu

Müjde Ar'ın sosyal medya isyanı!

Türk sinemasının ünlü oyuncusu Müjde Ar, sosyal medyada kendisinin açtığı bir hesabı olmadığını ancak, kendi adı kullanılarak çok sayıda hesap açılıp paylaşımlarda bulunulmasına isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Müjde Ar'ın sosyal medya isyanı!

Sosyal medyada olmadığı halde, twitter, instagram ve facebook'ta adına "official" adı verilerek sayfalar açılıp "resmi hesap" adı altında paylaşımlarda bulunulduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Bu durum ister istemez insanı çıldırtıyor. Muhtemelen kendini tatmin etmeye çalışan birisi ama yaptıkları yanına kâr kalmayacak. En kısa sürede bilişim suçları ile ilgili olarak hukuki yollara başvuracağım" dedi.

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuşan Müjde Ar tanımadığı bir kişinin de telefon açarak, "Müjde Ar ismini ben satın aldım" diyerek 50 bin dolar talep ettiğini belirterek, "Kim veriyor bu hakkı onlara, sahte hesap açarak insanları kandırıyorlar. Hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.

Müjde Ar'ın adına açılan sahte Instagram hesabında da "Tek gerçek instagram hesabım, taklitlerine itibar etmeyiniz!" yazısı da sanatçıyı isyan ettirdi. Ar, "Ne twitter'da, ne Instagram da, ne de Facebook'ta yokum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.