SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce de aday olacak mı?

CHP Kurultayındaki konuşmasında "Genel Başkan doğal adaydır. Eğer yeni bir Ekmeleddin vakası yaşanırsa ben Cumhurbaşkanlığına aday olurum" diyen Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "aday olacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Muharrem İnce de aday olacak mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yalova Milletvekili İnce'yi kabul etti. ''Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?'' sorusuna ''Partimin yetkili organlarının kararına saygı gösteririm'' yanıtını verdi.

Alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, dün amcası Mehmet Karabulut'un cenaze töreni için İstanbul'a gitti. Yalova Milletvekili İnce de törene katılarak Kılıçdaroğlu'na taziyelerini iletti.

İnce'nin tören sonrasında Kılıçdaroğlu'dan randevu talep ettiği belirtilirken, kabul bugün 15.00'te gerçekleşti.

İnce görüşme sonrası şu açıklamaları yaptı:

"İnsanlarımızın yüreğine su serpmeye ihtiyacımız var. Referandumda yarattığımız dayanışma ruhuna ihtiyacımız var. Bunu birlikte başaracağız. Bu korku yağma düzeninden hep birlikte kurtulacağız. 16 yıldır TBMM'de milletvekili olarak görev yapan arkadaşınız olarak genel başkanımıza önümüzdeki süreçle ilgili görüşlerimizi ilettik. Dertleştik ve gidiyorum. CHP Genel Başkanının doğal cumhurbaşkanı olması gerektiğini iletmiştim yine ilettim.

Sayın Genel Başkan düşündüğü adaylarla ilgili anket çalışması yaptırdığını kaydettiler. (Aday olacak mısınız?) Ben partimin yetkili organlarının kararına saygı gösteririm. Partimizin yetkili organları ne kadar verirse ona saygı gösteririm."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.