SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Sayıştay denetiminde yine temiz çıktı

Sayıştay'ın Mudanya Belediyesi'nin 2019 yılına ait gelir ve giderlerine ilişkin denetiminde kamu zararı oluşmadığı, iş ve işlemlerde kanunlara uyulduğu rapor edildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, geride bıraktığı 6 yıllık hizmet süresi boyunca tüm denetimlerden tertemiz çıktıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2020 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Sayıştay denetiminde yine temiz çıktı

Mudanya Belediyesi'nin 2019 yılına ait denetim raporu Sayıştay Başkanlığı'nda incelendi. Belediyenin mali bütçesi, gelir ve giderlerine ilişkin yapılan denetlemede, kamu zararı oluşmadığı, iş ve işlemlerde kanunlara uyulduğu belirtilirken Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, geride bıraktığı 6 yıllık hizmet süresi boyunca tüm denetimlerden tertemiz çıktıklarını söyledi.

Mali rapor ve tablolarla, gelir, gider ve mallara ilişkin tüm mali faaliyet, karar ve işlemler ile bunlara ilişkin kayıt, defter ve belgeler üzerine denetim geçiren Mudanya Belediyesi'ne Sayıştay Başkanlığı tarafından kamu zararı oluşmadığı, belediyenin iş ve işlemlerinde kanunlara uyulduğu yönünde rapor verildi.

Geride bıraktığı 6 yıllık hizmet süresi boyunca tüm denetimlerden tertemiz çıktıklarını kaydeden Hayri Türkyılmaz, Mudanya'nıntertemiz bir belediyecilik anlayışı ile yönetildiğinin bir kez daha tescillendiğini söyledi. Türkyılmaz, "Bir denetimden daha alnımızın akıyla çıkmanın gururunu yaşıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve denetimlerini tamamlayan müfettişlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.