SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da Ramazan ayına coşkulu final

Mudanya Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü iftar programlarının sonuncusu, yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Oruçların açılmasının ardından Mütareke Meydanı'nda düzenlenen Ramazan eğlencesi ise, Mudanyalılara görsel bir şölen yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 02:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 02:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da Ramazan ayına coşkulu final

Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde düzenlediği çeşitli etkinliklerle Ramazan ayının ruhunu yaşatırken, bir ay boyunca her mahallede kurulan iftar sofralarında Mudanyalıları buluşturdu.

Etkinliklerin son gününde Mudanya Belediyesi önünde kurulan iftar sofrasında, yüzlerce Mudanyalı iftarını birlikte açtı. Oruçların açılmasının ardından Mütareke Meydanı'nda düzenlenen iftar eğlencesi ise, genç yaşlı yüzlerce Mudanyalıyı bir araya getirdi. İp cambazı ve illüzyon gösterileri katılımcılara görsel bir şölen yaşattı.

Ramazan ayının Mudanya'ya yakışır bir şekilde tamamlandığını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Bir ay boyunca Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahallelerimizde hemşehrilerimle birlikte yaşadık. İftar sofralarımızda helal lokmalarımızı paylaştık. Oruçlarımızın açılmasının ardından düzenlediğimiz etkinliklerle birlikte güldük, birlikte eğlendik. Ramazan Bayramı sonrasında Açık Hava Sineması etkinliklerimizle mahallelerimizde yeniden bir araya gelmeye devam edeceğiz. Tüm Mudanyalı hemşehrilerimin bayramını da bu vesileyle kutluyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.