SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da Necati Şahin sürprizi!

2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak Anayasa referandumu öncesi "Evet" oyu vereceğini açıklayarak CHP'den istifa eden Necati Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Mudanya Belediye Başkan adaylığı için başvuru yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da Necati Şahin sürprizi!

2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak geçen yıl 16 Nisan'da yapılan Anayasa referandumu öncesi "Evet" oyu kullanacağını açıklayarak CHP'den istifa eden Necati Şahin Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Mudanya Belediye Başkan adaylığı için başvuru yaptı. Şahin, aday adaylığı başvuru evraklarını bugün Ak Parti Mudanya İlçe Başkanlığı'na teslim etti.

Mudanya Belediye Başkan aday adaylığı konusunda Bursaport'un sorularını yanıtlayan Necati Şahin, aktif siyasette verdiği aranın bittiğini söyledi. 2014'teki CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından sonra Ak Parti'den Mudanya Belediye Başkanlığına aday adayı olmasını nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine Şahin, şunları söyledi:

"Mudanya'yı küçük görmeyin. Elmas da küçüktür ama çok kıymetlidir. Biz o elması işlemeye talibiz. Yerel seçimlerde adaylar ön plandadır, partiler hizmette araçtır. Kötü yönetilen bir Mudanya var. Biz Mudanya'yı Bursa'nın saltanat kapısı yapacağız."

Bu arada Mudanya Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den yapılan aday adaylığı başvurusu sayısının 10'u geçtiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.