SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da CHP'nin adayı yeniden Hayri Türkyılmaz

CHP Bursa'da belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP'nin Bursa'da sahip olduğu iki belediyesinden biri olan Mudanya'da mevcut Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeniden aday gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da CHP'nin adayı yeniden Hayri Türkyılmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK'da yerel seçim öncesi belediye başkan adayları belirlendi. Parti Meclisi'nde yapılan toplantıyla adayların onaylanmasının ardından belediye başkan adaylarının isimleri kamuoyu ile paylaşıldı. 

CHP Bursa'daki iki belediyesinden biri olan Mudanya'da mevcut Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeniden aday gösterdi.

Türkyılmaz, adaylığının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Merkez Yönetim Kurulumuz ve Parti Meclisimizin onayı ile yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Belediye Başkanı Adayı gösterilmenin onurunu yaşıyorum. Başta Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Merkez Yönetim Kurulumuza, Parti Meclisimize, partimizin tüm üyelerine ve desteklerini her zaman yanımda hissettiğim değerli Mudanyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Şimdi geçtiğimiz dönem boyunca ektiğimiz tohumların meyvelerini toplama zamanıdır. Siz değerli hemşehrilerimin desteği, takdiri ve Allah'ın izniyle ikinci dönemimiz için yola çıktık. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti'ne yakışır hizmetler üretmeye, Ata'mızın izinde hiç durmadan, yorulmadan yürümeye, Cumhuriyetimizin tüm değerlerinin özgürce yaşandığı Mudanya'mızla gurur duymaya devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.