SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi temizlik filosunu güçlendirdi

Mudanya Belediyesi, nüfus yoğunluğu sürekli artan ilçede temizlik hizmetlerinin aksamaması için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Belediyesi temizlik filosunu güçlendirdi

Mudanya Belediyesi, ilçede daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için temizlik araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni alınan çöp kamyonları ile makine parkuru 113'e çıkarken ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirilmek üzere de 200 çöp konteyneri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın katıldığı törenle teslim alındı.

Ulaşım Hizmetleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışanlarla biraraya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, nüfusu sürekli artan Mudanya'da halka daha hızlı, etkin ve verimli hizmet götürebilmek için çalıştıklarını belşrterek, "İlçe genelinde birçok hizmet, başka kurumların sorumluluğunda olmasına rağmen, belediyemizin imkanları çerçevesinde, vatandaşımızın talebini karşılamak için bizim tarafımızdan yapılıyor. Özellikle daha temiz bir Mudanya için kullandığımız araçların teknolojik donanımı,verimlilik adına avantaj sağlıyor.Hizmetlerin aksamaması için kendi araç filomuzu da yine kendi öz kaynaklarımızla sık sık yeniliyoruz.Amacımız Mudanya'nın dört bir yanına en iyi hizmeti sunmak" ifadelerini kullandı.

Ford Trucks yetkili firmasınınSatış Müdürü Korkut Karakaya ile Kamu ve Özel Satışlar Danışmanı Emre Ön törende Başkan Türkyılmaz'a yerli üretime verdiği destekten dolayı hediye takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.