SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi'nden sahilde denetim

Mudanya Belediyesi zabıta ekipleri ilçe sahiline derme çatma çadırlar, barakalar kurarak yerleşen Suriyeliler ile uygun olmayan kıyafetle denize girenler, işportacılar ve dilencilere yönelik denetim yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2019 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2019 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Belediyesi'nden sahilde denetim

Mudanya Belediyesi zabıta ekipleri, sahilde çadır kuran Suriyeliler ile dilenciler ve işportacılara yönelik denetim yaptı. Çalışma kapsamında, sahilde derme çatma çadır kuran Suriyeliler ile işportacılar, uygunsuz kıyafetle denize girenler, dilenciler, at ve eşekle denize girenler ile vatandaşları rahatsız edenlere yönelik denetim yapıldı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise Twitter hesabından "Zabıta nöbette Suriyeliler giremiyor" başlıklı bir haberi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Hiç kimsenin başkalarını rahatsız etme, özgürlüğünü engelleme hakkı yoktur. Bizim çocuklarımız şehit olurken, analarımız ağlarken, ekonomimiz kötüye giderken onların zevki sefa içinde yaşamaları ve bizim insanımızı rahatsız etmelerine tahammül edemeyiz. Sahillerimizde oluşan uygunsuz görüntülere Zabıta ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilmektedir. Yetki alanımızda olmamasına rağmen vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetleri dikkate alarak sahilde çalışmalarımızı sürdürüyor ve ilgili birimleri göreve davet ediyoruz.

Bizim çocuklarımız şehit olurken, ekonomimiz kötüye giderken onların zevki sefa içinde yaşamaları ve insanımızı rahatsız etmelerine tahammül edemeyiz. Ya bize uyacaklar ya da ülkelerine geri dönecekler."

(Fotoğraflar: gazeteabc.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.